Originals Tips

Originals Tips: De verrassing van 2018 is terug, Eddie Murphy en een dodelijke ratelslang

Dolemite is my name Netflix

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

The Kominsky Method

Een jaar geleden was The Kominsky Method de verrassing, de reeks waarin Michael Douglas en Alan Arkin voor het eerst samen te zien waren wist heel wat prijzen op te halen. Een tweede seizoen was toch nog een aardig discussiepunt, vooral door de eisen van de acteurs. Nu is Douglas toch terug in de rol van acteercoach Sandy Kominsky. Norman Newlander (Arkin) is zijn beste vriend en manager. Norman verloor zijn vrouw in het eerste seizoen, waar Sandy de liefde probeert te vinden. Samen hobbelen ze door het leven, wat voor een grote lach en een forse traan zorgt.

Rattlesnake

Zoals iedere week richting Halloween komt er ook nu weer een angstaanjagende horrorfilm naar Netflix. Rattlesnake is ditmaal de naam. Een moeder en dochter zijn samen op pad en dit gaat volledig mis wanneer de dochter gebeten wordt door een slang. Het is een dodelijke beet, maar ze kan gered worden door een geheimzinnige vrouw. Daarvoor moet de moeder wel een tegenprestatie leveren, want ze moet een onbekende vermoorde voor zonsondergang.

Prank Encounters

Dustin is één van de grappige personages in Stranger Things. Gaten Matarazzo speelt Dustin en heeft nu zijn eigen programma op Netflix: Prank Encounters. De grootste en smerigste grappen worden worden uitgehaald, waarbij Matarazzo achter de knoppen zit.

Dolemite is My Name

Eddie Murphy keert terug op het witte doek voor de film Dolemite is My Name. In de Verenigde Staten in de bioscoop te zien, bij ons op Netflix. De film is gebaseerd op het leven van acteur en zanger Rudy Ray Moore. Tijdens de jaren 1970 wordt hij bekend als de pooier Dolemite, het extravagant hoofdpersonage uit een gelijknamige blaxploitationfilm van regisseur D’Urville Martin.