Originals Tips

Originals Tips: Dood door koe in Boo, Bitch en een Spaanse ’24’

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Boo, Bitch

In Boo, Bitch speelt actrice Lana Condor (van de All the Boys-filmserie) de middelbare scholier Erica Vu, een meisje dat een braaf leventje leidt. Dat staat echter op het punt van veranderen, want zij en haar beste vriendin Gia willen de middelbare school niet verlaten zonder dat ze een legendarische avond beleven. Dat lukt lukt behoorlijk goed, want de volgende ochtend wordt Erica dood aangetroffen onder een koe (ja, je leest het goed, dat is nog eens legendarisch). Het enige lichtpuntje is dat ze nu een geest is. Erica probeert het beste te maken van haar leven als spook en zou zelfs een manier kunnen vinden om toch terug te keren naar het leven van vlees en bloed!

Capitani

In de misdaadserie Capitani reist de inspecteur Luc Capitani af naar het dorpje Manscheid in het noorden van Luxemburg. Daar wordt het lijk van de 15-jarige Jenny Engel aangetroffen. En haar tweelingzus wordt nog steeds vermist… Capitani gaat samen met de hulp van de plaatselijke politievrouw Elsa op onderzoek uit. Aanvankelijk lijkt het alsof de bewoners van Manscheid niet kunnen helpen bij het oplossen van de zaak, maar dat blijkt al gauw niet waar. Ze wéten wel dingen die bruikbare informatie kunnen opleveren, maar er heerst een cultuur waarbij men koste wat het kost blijft zwijgen. En nu is het al weer tijd voor het tweede seizoen van deze serie!

La noche más larga

In La noche más larga omsingelt een groep gewapende mannen een tbs-kliniek en alle communicatie van en naar het gebouw wordt geblokkeerd. Niemand kan en mag de kliniek verlaten en ook een teken van leven laten geven richting de buitenwereld is ten strengste verboden. Het geboefte heeft maar één missie: de beruchte seriemoordenaar Simón Lago gevangennemen! Gevangenisdirecteur Hugo denkt echter: ammenooitniet en probeert de aanval af te slaan. Hij staat er echter moederziel alleen voor… Of krijgt hij hulp uit onverwachte hoek?

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?