Originals Tips

Originals Tips: Duits bedrog, Mexicaanse drugsbendes en Spaanse dames

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Isi & Ossi

Op Valentijnsdag kan een nieuwe romantische komedie uiteraard niet ontbreken. Ditmaal heeft Netflix een romcom laten maken in Duitsland. Isi & Ossi is in onder meer Berlijn opgenomen. en gaat over Isi. De dochter van een miljonair uit Heidelberg wil er alles aan doen om haar eigen droom te verwezenlijken. Daarvoor moet ze wel eerst haar ouders om de tuin te leiden door te doen alsof ze een relatie heeft met een arme bokser (Ossi). Hij wordt alleen maar gebruikt.. of…

Las Chicas del Cable

Het slotseizoen van Las Chicas del Cable (Cable Girls) is opgesplitst in twee delen. De eerste reeks episodes verschijnen op Valentijnsdag. Las Chicas del Cable speelt zich af in de jaren’20 van de vorige eeuw. Vier dames van wisselende afkomst zijn aan het werk als telefonisten in Madrid. Inmiddels is de reeks dus flink gevorderd en willen de dames een toekomst opbouwen. Dat valt alleen niet mee in een zeer verdeeld Spanje.

Narcos: Mexico

Het tweede seizoen van Narcos: Mexico brengt ons verder in de drugsstrijd. Kiki Camarena maakte jacht op de Guadalajara Kartel. Dat liep niet goed voor hem af en in de laatste aflevering kwam DEA agent Walt Breslin (gespeeld door Scoot McNairy) al voor het eerst in beeld. Hij zal nu op zoek gaan naar Camarena, maar dat wordt al snel een jacht op Félix Gallardo. En ondertussen wordt er aan de stoelpoten van Gallardo gezaagd.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?