Originals Tips

Originals Tips: Duitse crime in de hiphop, politiethriller en Ryan Murphy

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Skylines

Met Skylines komt er na onder meer Dark en Dogs of Berlin opnieuw een Duitse Netflix-serie. Vooral voor fans van Dogs of Berlin lijkt dit een geschikte serie, want de onderwereld komt zich opnieuw melden. Was dat in Dogs of Berlin via voetbal, ditmaal is muziek de rode draad. In Frankfurt krijgt een hiphopproducent om te tekenen bij Skyline Records. Hij denkt het te hebben gemaakt, maar komt dan er dan opeens achter dat de werelden van muziek en georganiseerde misdaad dicht bij elkaar ligt. Het gaat namelijk mis zodra de gangsterbroer van de labeleigenaar terugkeert en zijn deel van de winst opeist.

The Politician

De laatste jaren is Netflix steeds meer succesvolle seriemakers gaan contracteren. Ryan Murphy is daar er één van en zijn eerste productie verschijnt deze week. Murphy is bekend van Glee, American Crime Story en American Horror Story. Met The Politician komt hij met een opvallende komedie. Payton wil van jongs af aan de nieuwe President van de Verenigde Staten worden. Geld is geen probleem, maar talent…. Zijn eerste klus wordt om op de middelbare school de scepter te gaan zwaaien. En dat blijkt al een aardige kluif te zijn.

In the Shadow of the Moon

Met Boyd Holbrook, Cleopatra Coleman en Michael C. Hall vormen de topcast voor In the Shadow of the Moon. Een film die tussen horror en thriller hangt. In 1988 jaagt politieman Thomas Lockhart op promotie. Daarom gaat hij in Philadelphia achter een seriemoordenaar aan die op mysterieuze wijze om de negen jaren opduikt. De misdaden beginnen iedere wetenschappelijke verklaringen te tarten en Lockhart raakt zo geobsedeerd dat hij zijn gezonde verstand verliest.

 

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?