Originals Tips

Originals Tips: Een dronken mail, Babysitters en Southern Survival

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Desperados

In een dronken bui met je beste vriendinnen kun je het beste je telefoon zo ver mogelijk weg leggen. Het is de dure les die Wes leert. Ze heeft de man van haar dromen ontmoet, alleen het gaat nog niet zoals ze graag wil. Dat laat ze in een stevige mail weten aan haar liefde, maar daar heeft ze de volgende ochtend vreselijke spijt van. Een geluk bij een – echt – ongeluk, want haar vlam ligt in het ziekenhuis. Dat is haar enige kans om ervoor te zorgen dat de mail compleet wordt gewist, zodat ze nog een kans heeft om haar relatie te redden.

The Baby-Sitters Club

The Baby-Sitters Club gaat op voor een derde leven. Geliefde boeken van Ann M. Martin werden in 1995 al eens verfilmd tot een speelfilm. Netflix heeft de reeks nu nieuw leven ingeblazen met een hele serie. Het eerste seizoen zal nu te zien zijn. The Baby-Sitters Club speelt zich af in het fictieve dorp Stoneybrook in Connecticut. Een groep tieners zijn samen een oppadbureau begonnen en daarmee beleven ze de meest bijzondere avonturen.

Southern Survival

De techniek staat voor niets tegenwoordig. Er worden allemaal producten gemaakt die ons moeten beschermen tegen de meest vreselijke dingen. Natuurrampen, inbraken en explosies. Daar moeten we allemaal geen last meer van ondervinden dankzij de nieuwste snufjes. Maar is dat wel echt zo? In Southern Survival worden al die producten onderworpen aan een serieuze test.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?