Originals Tips

Originals Tips: Eenzaam in ruimte; bizarre Kaufman-film en Undercover

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Away

Emma Green kan haar droom eindelijk najagen. Ze gaat voor drie jaar naar Mars. Daarvoor laat ze wel haar man en dochter achter, maar voor die paar jaar is dat toch wel te doen? Tot wanneer ze daadwerkelijk in de ruimte zit en haar man ernstig ziek wordt. Dan blijkt ergens ver weg zijn, met geen enkele kans om snel terug te keren, een groot probleem.

I’m Thinking of Ending Things

Charlie Kaufman heeft na jaren van stilte weer een nieuwe film gemaakt. De bedenker van Eternal Sunshine of the Spotless Mind heeft met I’M Thinking of Ending Things een echte mindfuck afgeleerd. Het Parool omschreef de film: ‘die begint als Meet the Parents en eindigt als The Shining’. Lucy en Jake hebben een korte relatie, die Lucy eigenlijk alweer wil beëindigden. Ze besluit toch mee te gaan naar de ouders van Jake. Het levert al een moeizame rit op, eenmaal aangekomen bij de boerderij wordt het vanzelf grimmig.

Undercover

Het is eindelijk zover, dit weekend gaat Undercover seizoen 2 van start. Wel met wat wijzigingen. De reeks verschijnt niet pas nadat deze in zijn geheel is uitgezonden in Vlaanderen, maar direct met wekelijkse afleveringen. Dat zal wel op een opvallend tijdstip gebeuren. De agenten uit het eerste seizoen zitten alweer op nieuwe zaken, want er moet een wapenhandelaar worden ontmaskerd. Ondertussen zit Ferry in de gevangenis en zint hij op wraak. Daarvoor moet hij wel goede lijntjes zien te leggen met ‘buiten’.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?