Originals Tips

Originals Tips: Eindelijk Stranger Things, Phil heeft honger en Mary J. Blige als agente

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Stranger Things

Wat hebben we lang op het nieuwe seizoen van Stranger Things moeten wachten! Maar eindelijk is het dan daar! Waar waren we ook al weer? Het is 1986, een paar maanden na The Battle of Starcourt, en de Stranger Things-vriendengroep is voor het eerst écht van elkaar gescheiden. Joyce is namelijk met Will, Jonathan én Eleven naar het zonnige California verhuisd en de rest is in Hawkins gebleven. De personages kampen natuurlijk met de normale problemen van een middelbare scholier, maar daarnaast komt er natuurlijk ook weer een nieuwe kwaadaardige kracht vrij die Hawkins dreigt te verwoesten. Een gruwelijk mysterie moet opgelost worden, in een poging om eindelijk een einde te maken aan de verschrikkingen van de Upside Down.

Somebody Feed Phil

Het is al weer tijd voor het vijfde seizoen van Somebody Feed Phil! Voor wie deze serie nog niet kent: in dit culinaire reisprogramma volgen we Phillip Rosenthal terwijl hij reist van Rio de Janeiro naar Singapore en Hawaï – en weer terug naar New York. Misschien ken je Phil nog niet, maar hij is de bedenker van de verschrikkelijk populaire comedyserie Everybody Loves Raymond. Hoe dan ook: aanvankelijk doet de show een beetje apart aan (want… waarom reviewt Rosenthal het eten dat hij nuttigt niet?), maar als je eenmaal ingekomen bent, is Somebody Feed Phil behoorlijk verslavend!

Body Cam

Body Cam neemt de kijker mee naar Los Angeles, waar een Afro-Amerikaan wordt vermoord door een stel blanke agenten. Dit incident is weliswaar vastgelegd op de bodycam, maar wordt samen met ander bewijs door de agenten vernietigd. Kort daarna wordt de politie geteisterd door een kwaadaardige entiteit. En misschien heeft dat wel wat met het misdrijf te maken… In Body Cam speelt de bekende Amerikaanse soulzangeres Mary J. Blige de hoofdrol.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?