Originals Tips

Originals Tips: Emily in Paris, Italiaanse horror en The Bronx

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Emily in Paris

Lily Collins speelt de hoofdrol in de nieuwste serie van de makers van Sex and the City. Als locatie is ditmaal Parijs uitgekozen, altijd een garantie voor liefde. Emily (Collins) komt uit Chicago en verkast naar de Franse hoofdstad om te werken voor een luxe-marketingbureau. Ze heeft al snel moeite om haar weg te vinden in de Parijse cultuur en haar wachten dan heel wat uitdagingen. Emily probeert nieuwe vriendschappen op te bouwen en tegelijkertijd haar bestaande relaties gaande te houden. Een uitdaging die haar doet balanceren.

Il Legame

Oktober is begonnen, Halloween klopt al bijna op de deur en het is dan ook tijd voor een stevig stukje horror. Ditmaal uit het zuiden van Europa. Wanneer een vrouw op bezoek is bij de moeder van haar verloofde in Zuid-Italië, vecht ze tegen een mysterieuze vloek waardoor ze haar dochter dreigt te verliezen. Check hier 11 horrorfilms- en series die in aanloop naar Halloween op Netflix verschijnen.

Vampires vs. The Bronx

Ook in Vampires vs. The Bronx is een vleugje horror verwerkt, maar dan wel met een vette knipoog. Drie moedige kinderen uit een Bronx-buurt stuiten op een sinister complot dat al het leven uit hun geliefde gemeenschap te zuigen. Ze moeten niet alleen de buurt redden van de vampiers, maar ook van de verjupping. Werk aan de winkel voor het groepje vrienden.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?