Originals Tips

Originals Tips: Engels voetbal, Franse vampieren en cheerleaders

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

The English Game

Voetbal ontstond in de negentiende eeuw als verbastering van het rugby. Zonder horten of stoten ging dat allerminst, want voetbal zorgde ervoor dat verschillende klassen bij elkaar kwamen. En vooral ook tegenover elkaar stonden op het veld. Over de strijd tussen rijk en arm en de opkomst van een sport is de miniserie The English Game gemaakt.

Vampires

De Franse serie Vampires gaat over een volledige familie van vampieren, waarbij onze gedachte ook deels naar Sabrina gaat. Een Parijse tiener is namelijk nog half mens en half vampier. Ze ontdekt haar nieuwe krachten, maar heeft moeit om daar goed mee om te gaan. Haar familie wil haar duidelijk een richting opduwen want de geheime vampierengemeenschap staat ook voor de deur.

Dare Me

De serie Dare Me is gebaseerd op het gelijknamige boek van Megan Abbott. Een team van cheerleaders staat onder leiding van Beth en Addy. Er komt echter een nieuwe coach in het dorp, namelijk Colette. En die zorgt ervoor dat alles zal veranderen. De serie is afgelopen december in Amerika uitgezonden door USA Network.

El Hoyo (The Platform)

De futuristische thriller El Hoyo schept hoge verwachtingen. Opgesloten in een hoge toren is een klassenstrijd gaande. Zit je helemaal bovenin de toren, dan krijg je als eerste het eten. Etage voor etage schuift de grote tafel met eten naar beneden en zodra je lager ‘woont’ moet jet het alleen nog maar doen met de restjes. Hoe kom je alleen in hemelsnaam uit deze toren?

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?