Originals Tips

Originals Tips: Europa redden, psychologische driehoek en strandliefde

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Tribes of Europa

De tijd is een halve eeuw vooruit gedraaid en we zijn aanbeland in 2074. Er heeft een wereldramp plaatsgevonden waardoor we ons bevinden in een apocalyptische samenleving. En daarin zijn er heel veel rivaliserende ministaten. Drie familieleden proberen om de toekomst van Europa toch te redden en daarvoor moeten ze erop uit.

Behind her Eyes

Eerder deze week verscheen Behind her Eyes, maar deze mag absoluut niet ontbreken in de tiplijst. Want deze miniserie zal je nog een flinke tijd bijblijven. Het is een ware psychologische thriller met een driehoeksverhouding. Een alleenstaande moeder wordt de assistent van een psychiater. Het duurt niet lang voor ze een relatie krijgen. Tegelijkertijd maakt ze kennis met de vrouw van de psychiater, waarmee ze het in eerste instantie ook uitstekend kan vinden. Tot deze vrouw zich heel anders gaat gedragen.

Lovestruck in the City

Lovestruck in the City is net zoals Behind Her Eyes een miniserie, maar wel van een heel ander soort. Dit is namelijk een romantische dramaserie, met ook nog eens een flinke laag komedie. Al is miniserie in Zuid-Koreaanse gevallen vaak een lastig begrip, want de reeks bestaat nog altijd uit zeventien afleveringen van dertig minuten. Zes mensen praten over hun datingleven. Centraal daarbij is een architect die na een strandromance zijn hart verliest aan een onafhankelijke vrouw en probeert haar terug te vinden in de straten van Seoul.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?