Originals Tips

Originals Tips: Eurovisie Songfestival, Inheemse sporten en Dark

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga

Dit jaar moesten we het doen zonder het Songfestival, maar gelukkig is de film over het Eurovisie Songfestival van Netflix wel gewoon afgerond. Een IJslands stel droomt ervan om deel te nemen aan deze zangwedstrijd. Uiteindelijk wordt de droom werkelijkheid, maar hun relatie wordt eenmaal op het internationale podium flink op de proef gesteld. Uiteraard is er veel aandacht voor muziek, want het nummer waarmee ze IJsland gaan vertegenwoordigen is een typisch Songfestival-nummer.

Home Game

Ieder land heeft zijn eigen tradities en ook zijn eigen sporten. Denk in Nederland bijvoorbeeld aan kaatsen, korfbal en skûtsjesilen. Zo heeft ieder land zijn sporten en daar is Netflix eens ingedoken. De documentairereeks Home Game belicht sporten die razend populair zijn in een land of streek, maar daarbuiten amper bekend zijn.

Dark

Zaterdag komt het allerlaatste seizoen van Dark op Netflix. Dat het seizoen op 27 juni verschijnt komt voor de kijkers van de serie allerminst als een verrassing. Dit is namelijk de datum waar het hele verhaal om draait. In drie periodes spelen er zich de meest vreemde dingen af in een Duits dorpje en eindelijk zullen nu de antwoorden worden gegeven.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?