Originals Tips

Originals Tips: F1, Restaurants, spion in Zuid-Afrika en moord in Malaga

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Restaurants on the Edge

Je kunt als restaurant wel op de mooiste plekjes van de wereld zitten met adembenemende uitzichten… als vervolgens je interieur er niet uit ziet, je marketing niet klopt of het eten dat je voorschotelt niet geweldig is ga je alsnog over de kop. Dit is precies waar Restaurants on the Edge komt helpen.

Queen Sono

Met veel bombarie is Queen Sono gepresenteerd, want Pearl Thusi (bekend van Quantico) heeft de hoofdrol in de allereerste Netflix Original Serie van Afrikaanse bodem. De serie is in handen van Kagiso Lediga, die indruk maakte met Matwetwe. Queen Soono (Thusi) wordt een gevreesd spion nadat hij moeder is vermoord. Ze wil Zuid-Afrika beschermen en gaat daardoor op in een web van handel en politiek. Maar ondertussen wil ze vooral de waarheid zien te achterhalen van haar moeders dood.

Formula 1: Drive to Survive seizoen 2

Wie had het een jaar geleden voor mogelijk gehouden dat Günther Steiner een cultheld zou worden binnen de Formule 1 en dat nog wel dankzij een Netflix-serie. Drive to Survive werd vorig jaar – vooral door de vaste volgers – wat mopperend ontvangen. Het was erg Amerikaans en de grote teams ontbraken. Uiteindelijk bleek het een waanzinnig kijkje achter de schermen te zijn, met de teambaas van Haas door al zijn scheldpartijen als held. De camera’s zijn ook tijdens het 2019-seizoen blijven draaien en het belooft een waanzinnig tweede seizoen van Drive to Survive. Mercedes en Ferrari doen ditmaal ook mee en uitgerekend tijdens het ramp-weekend in Duitsland waren de camera’s gericht op Mercedes.

Toy Boy

Toy Boy is een Spaanse thrillerserie, waarin het draait om een stripper in Málaga. Spaanse media tippen dat deze dertiendelige reeks zomaar de opvolger kan zijn van La Casa de Papel. Hugo wordt na een nacht feesten wakker op een zeilboot. Naast hem licht het verbrande lichaam van een man. Het blijkt de echtgenoot van Macarena, de vrouw die de stripper had ingehuurd. Hugo weet niets meer van de nacht en wordt veroordeeld tot vijftien jaar. Na zeven jaar staat advocate Triana opeens voor zijn cel. Ze wil ze zaak heropenen en hem helpen zijn onschuld te bewijzen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?