Originals Tips

Originals Tips: Fast & The Furious in het echt, eerste Obama-film en 13 Reasons Why

American Factory Netflix

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Hyperdrive

Fast & The Furious, maar dan in het echt. Het omschrijft Hyperdrive het beste, waar coureurs het tegen elkaar opnemen in misschien wel de meest spectaculaire autocompetitie ooit. Er zijn tien bizarre racebanen samengesteld, waar coureurs van de hele wereld de uitdaging aangaan. Het doet dan ook denken aan Ultimate Beastmaster, maar dan met auto’s.

American Factory

Barack en Michelle Obama zijn door Netflix gecontracteerd om diverse films en series te gaan produceren. De eerste daarvan is deze week verschenen: American Factory. Ingezoomd wordt op Moraine, Ohio. Tien jaar geleden tijdens de crisis ging de autofabriek failliet, waar het standje op rustte. Nu is er door een Chinese autoruitenfabrikant Fuyoa nieuw leven in de fabriek geblazen en daarmee ook in Moraine. Een zegen zou je denken, maar al snel ontstaat er veel wrijving.

Rust Valley Restorers

De samenwerking tussen History en Netflix wordt duidelijk intensiever. Knightfall kreeg recent al een tweede seizoen en nu heeft de streamingdienst ook het autoprogramma Rust Valley Restorers aangekocht. Er zal een volledig seizoen van de reeks verschijnen, waarin de Rust Brothers oude oldtimers opknappen tot fraaie bolides En ondertussen halen ze de meest geestige dingen uit.

13 Reasons Why

Eén van de meest veelbesproken series op Netflix is terug. Het derde seizoen van 13 Reasons Why is gelanceerd, terwijl ook het vierde en tevens laatste seizoen is aangekondigd. Na twee heftige seizoenen zal er in het derde seizoen één van de hoofdpersonages komen te overlijden. In de trailer wordt al duidelijk dat het gaat om Bryce en de vraag is vooral wie hier voor verantwoordelijk is.