Originals Tips

Originals Tips: Finaleafleveringen Bridgerton, soldaten van klei en verzamelvoorwerpen

Iedere week brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Bridgerton

In seizoen 3 van Bridgerton is Queen Charlotte op zoek naar een nieuwe kandidaat voor het huwelijk. Even lijkt het erop dat ze voor Francesca kiest, maar niets blijkt minder waar. Penelope Featherington is intussen ook druk op zoek naar de liefde. Nu ze doorheeft dat het met Colin never nooit iets gaat worden, vraagt ze hem om haar te helpen in haar zoektocht. Zijn lessen werken echter zo goed, dat Colin zich meer en meer meer begint af te vragen of hij zelf eigenlijk niet gewoon smoorverliefd is op Penelope. In de vierde aflevering van seizoen 3 zien we dat hij het eindelijk aandurft om dat aan Penelope te vertellen, maar hoe zal hun avontuur verder lopen? Dat zie je in het tweede deel van het derde seizoen van Bridgerton!

The Mysteries of the Terracotta Warriors

Jij kunt ons natuurlijk alles vertellen over het mausoleum van keizer Qin Shi Huang! Toch? Nee? Check dan snel The Mysteries of the Terracotta Warriors op Netflix, een docu van de makers van The Secrets of the Tomb of Saqqara. Vijftig jaar geleden werd het leger van 8000 ’terracottasoldaten’ ontdekt, ontworpen om het mausoleum van de allereerste keizer van China, Qin Shi Huang ’te beschermen’. De plek heeft echter nog veel geheimen voor onderzoekers en deze Britse documentaire probeert die mysteries ‘op te lossen’.

King of Collectibles: The Goldin Touch

Had jij die ene Pokémon-kaart (Charizard) maar bewaard, of dat LEGO-piratenschip, dan was je anno 2024 helemaal binnengelopen. Ken Goldin en zijn team zoeken dit soort snuisterijen, of hebbedingetjes die veel méér waard zijn (een gedragen basketbalshirt van Michael Jordan, de hoed die Michael Jackson droeg tijdens verschillende optreden). Ze kopen ze op en veilen ze weer, in de hoop om een flinke klap winst te maken. En nu is het al weer tijd voor het tweede seizoen van King of Collectibles: The Goldin Touch.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?