Originals Tips

Originals Tips: Franse drugshandel, The Duchess en dieren tegen het robotleger

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Family Business

De zoon van de familie is geen al te beste ondernemer. Een poging om een app op de markt te zetten mislukt volledig en daarom wordt hij maar noodgedwongen slager. Tot hij leest dat wiet gelegaliseerd gaat worden in Frankrijk. Het doet hem besluiten om zijn Slager Hazan om te toveren tot Rokerij Hazan. De gehele familie doet mee en samen gaan ze wiet verbouwen. Maar ook dat kan natuurlijk niet lang goed gaan… Het tweede seizoen van deze komische Franse reeks staat dit weekend op Netflix.

The Duchess

De Canadese komiek Katherine Ryan heeft de afgelopen twee jaar al kennis gemaakt met Netflix. Ze was een vaste gast in The Fix en haar eigen stand-upshow is op de streamingdienst te zien. Nu heeft ze een komedieserie geschreven, geproduceerd én ook maar gelijk de hoofdrol voor zichzelf opgeëist: The Duchess. Alleenstaande moeder Katherine zoekt balans tussen haar carrière, haar tienerdochter en haar relatie met haar vriend. En ze overweegt om zwanger te worden van haar ex. Dat zijn heel wat ingrediënten voor een lach.

Pets United

Pets United is een bijzondere samenwerking, want het is een Duits-Chinees-Amerikaanse film. Afgelopen winter werd de animatiefilm gelanceerd in Azië en nu brengt Netflix de film mondiaal op de streamingdienst. Een bijdehante straathond en een verwende kat leiden een groep onwaarschijnlijke helden als de stad wordt overgenomen door de boosaardige burgemeester en zijn robotleger.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?