Originals Tips

Originals Tips: Franse inbreker, een verloren baby en in de gevangenis

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Lupin

Toen Assane Diop een tiener was, werd zijn leven op zijn kop gezet omdat zijn vader stierf na te zijn beschuldigd van een misdaad die hij niet had gepleegd. Vijfentwintig jaar later gebruikt Assane het boek Arsène Lupin, gentleman-inbreker als inspiratiebron om zijn vader te wreken. Dat doet hij door veelal kleine klusjes op te knappen en gestolen sieraden terug te vinden. Maar nu neemt hij een grote klus op zich, want hij breekt in het Louvre binnen. Maar of dit goed af gaat lopen? De hoofdrol is weggelegd voor Omar Sy, die de afgelopen jaren naam wist te maken. Voor zijn rol in Intouchables is hij bekroond met legio prijzen.

Pieces of a Woman

De bekroonde regisseur Kornel Mundruczo mocht aan de slag met deze film, met Scorsese als uitvoerend producent en Vanessa Kirby in de hoofdrol. In Pieces of a Woman is een vrouw (Kirby) in verwachting van haar eerste kind. Tijdens de bevalling gaat het echter gruwelijk mis. Vanaf dat moment verandert alles in haar leven, net zoals dat in die van haar man (Shia LaBeouf) en moeder (Ellen Burstyn). Ieder probeert het op zijn of haar eigen manier te verwerken, maar dat is geen eenvoudige opgave. En dit zorgt vooral voor grote spanningen.

Inside the World’s Toughest Prisons

Inmiddels zijn we alweer toe aan het vijfde seizoen van Inside the World’s Toughest Prisons. Raphael Rowe, die jaren in de gevangenis heeft gezeten voor een misdaad die hij niet heeft gepleegd, is opnieuw het gezicht van het seizoen. Net zoals hij dat was in het tweede, derde en vierde seizoen. Ditmaal is hij vrijwillig achter de tralies te gaan zitten op de Filipijnen, Groenland en Zuid-Afrika.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?