Originals Tips

Originals Tips: Gijzeldrama in Duitsland, finale Manifest en Enola Holmes 2

Iedere week brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Gladbeck: Das Geiseldrama (54 Hours)

De Netflix-serie Gladbeck: Das Geiseldrama is gebaseerd op een waargebeurd verhaal uit 1988, toen een gewapende overval compleet uit de hand liep. Twee criminelen nemen na een mislukte bankroof een aantal mensen in gijzeling, waarna ze op de vlucht slaan. Intussen ontstaat er een enorm mediacircus, waarbij de politie de nodige steken laat vallen en de media, die alleen maar op sensatie belust is, vele malen dichter bij de criminelen in de buurt komt…

Manifest

De synopsis die Netflix geeft voor Manifest seizoen 4 luidt als volgt: “Toen Montego Air Flight 828 veilig landde na een turbulente maar routinevlucht, waren de bemanning en passagiers opgelucht. Maar in die paar uur was de wereld vijf jaar ouder geworden – en hun vrienden, families en collega’s, hebben na rouw om hun verlies de hoop opgegeven en gingen verder.” Manifest seizoen 4 wordt in twee delen gereleaset: de eerste batch afleveringen staat vanaf 4 november online! Op deel 2 zul je nog eventjes geduld moeten hebben, de échte climax laat op zich wachten.

Enola Holmes 2

Millie Bobby Brown keert terug als speurneus Enola Holmes in een spiksplinternieuw Netflix-avontuur! Ze is nu rechercheur en neemt haar eerste officiële onderzoek aan. Terwijl ze een verdwenen meisje probeert terug te vinden, stuit ze op een samenzwering. Om dit mysterie op te lossen moet ze een beroep doen op de hulp van vrienden én die van haar broer Sherlock. The sequel is afoot, dus pak je vergrootglas er maar bij.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?