Originals Tips

Originals Tips: Heldhaftige artsen, RuPaul, Frans spookhuis en taartenbakken

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Medical Police

Een ziekenhuisserie gemengd met crimefighters en dat verpakt met flink wat humor en actie. Het is de opvallende mix van Medical Police. In deze serie moeten twee artsen (Owen en Lola) hun geliefde kinderziekenhuis verlaten voor een geheime missie van de CDC. Er blijkt namelijk een dodelijk virus te zijn verspreid. Het is aan het tweetal om op onderzoek uit te gaan en ervoor te zorgen dat het virus wordt gestopt.

Zumbo’s Just Desserts

Heel Holland Bakt, maar dan op een totaal ander niveau. Adriana Zumbo wordt gezien als één van de beste taarten- en toetjesmakers van de wereld. Zijn creaties zijn fascinerend en het is aan de kandidaten van Zumbo’s Just Desserts om in zijn schoenen te gaan staan. Het eerste seizoen leverde al prachtige taarten op, nu is het tijd voor een nieuw seizoen!

AJ and the Queen

RuPaul Charles is wereldberoemd geworden met zijn Drag Queen Races. Op Netflix zagen we RuPaul ook verschijnen in Grace and Frankie en nu is er een nieuwe serie: AJ and the Queen. RuPaul is hierin Ruby Red, een dragqueen die met een oude camper de Verenigde Staten doorreist. Tot er een verstekeling opduikt: AJ. Een nieuwe sidekick die de wereld er heel anders uit laat zien.

Until Dawn (Jusque á L’Aube)

Wie is de Mol? alleen dan in een Frans spookhuis. Het zijn de ingrediënten van Until Dawn (de Franse titel is Jusque á L’Aube). Acht Franse comedians dachten aan een leuk spel te beginnen, maar al snel blijken ze in een huis te verblijven waar het spookt. Ze moeten de engste opdrachten zien te voltooien en ondertussen ook in het spel blijven. Want aan het einde van het liedje kan er natuurlijk maar één overblijven.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?