Originals Tips

Originals Tips: Hola Élite 4, Kevin Hart op Vaderdag en fantastische vakantieoptrekjes

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Élite

De Spaanse hitserie Élite is terug! Na een aantal toffe specials is het de beurt aan het gehele vierde seizoen om te verschijnen op Netflix. Seizoen 4 van Élite belooft wel een paar veranderingen: we hebben een aantal leerlingen uitgezwaaid, maar andere studenten zitten nog een jaar op privéschool Las Encinas. Omar neemt de plek van zijn zus Nadia in binnen de vriendengroep en Cayetana is meer schoonmaakster dan studente. Ook worden er nieuwe leerlingen geïntroduceerd, en een van hen is een heuse Frans-Spaanse royal! Mina El Hammani (Nadia), Danna Paola Lucrecia (Lu), Ester Expósito (Carla), Álvaro Rico (Polo) en Jorge López (Valerio) zijn in het nieuwe seizoen van Élite niet meer te zien, maar Arón Piper (Ander), Georgina Amorós (Cayetana), Itzan Escamilla (Samuel), Omar Ayuso (Omar), Claudia Salas (Rebeka) en Miguel Bernardeau (Gúzman) keren ‘gewoon’ terug. Pol Granch, Carla Díaz, Manu Rios Fernandez en Martina Cariddi zijn aan de cast toegevoegd.

Fatherhood

Fatherhood vertelt het verhaal van Matthew Logelin (gespeeld door komediant Kevin Hart), een weduwnaar die net een baby (Madeline) heeft gekregen. Hij moet zijn dochter zien op te voeden zónder hulp van een vrouw/moeder en zijn familie gelooft niet dat hij het in zich heeft om deze opdracht tot een goed einde te brengen. Zijn vrienden hebben de beste intenties, maar kunnen hem óók al niet helpen, mede omdat Matt met haar naar India verhuist. Het personage van Kevin Hart moet dit dus allemaal zelf zien te regelen, terwijl hij gewend probeert te raken aan een hele nieuwe cultuur, en dat doet hij allemaal met vallen en opstaan. Het is natuurlijk géén toeval dat deze film uitkomt op… Vaderdag!

The World’s Most Amazing Vacation Rentals

In deze Netflix-realityserie bezoeken drie reizigers vakantiewoningen over de héle wereld. Daarbij dienen zij natuurlijk oog te hebben voor hun budget, maar er komt nog veel meer bij kijken. Experts delen tips en trucs, en de vakantiewoningen die voorbijkomen zijn zeker niet allemaal dertien-in-een-dozijn. The World’s Most Amazing Vacation Rentals is misschien wel dé ideale serie om lekker bij te relaxen, én je kunt je verlekkeren aan het idee van op vakantie gaan! Daar zijn we na een lange periode vol beperkingen met betrekking tot het coronavirus allemaal aan toe…

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?