Originals Tips

Originals Tips: Horrorfilms, smoorverliefd op een gigolo en Breaking Bad

Haunted Netflix

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Haunted

Onopgemerkt was Haunted één van de meest geliefde horrortitels van het afgelopen jaar. In aanloop naar Halloween kon het dan ook niet uitblijven dat er nog een seizoen zou worden gemaakt. De reeks bestaat uit losse verhalen, van gewone mensen die ze graag aan vrienden en familie vertellen. Waargebeurde en vooral angstaanjagende gebeurtenissen uit het recente verleden. De verhalen worden vergezeld door ijzingwekkend nagespeelde reconstructies, waardoor je Haunted beter niet in je eentje kunt kijken…

The Hook Up Plan

Het begon bijna als een geintje om een vriendin te helpen. De vrienden van Elsa vinden dat het tijd is dat ze haar ex-vriendje gaat vergeten en weer de vrolijke Elsa van vroeger wordt. Om haar op te fleuren regelen ze een gigolo. Het plan werkt prima, want Elsa ziet het leven weer rooskleurig in. Er is alleen een klein probleem. Ze weet niet dat hij een gigolo was… en wordt smoorverliefd! Het tweede seizoen van The Hook Up Plan is nu te zien op Netflix.

La Influencia

Volop horrorfilms deze weken richting Halloween. Deze week Fractured en ook de Spaanse film La Influencia, gebaseerd op het boek van Ramsey Campbell. Alicia is als kind het ouderlijk huis ontvlucht en probeert met haar man en negenjarige dochter Nora een nieuw leven op te zetten. Samen met haar zus keert ze noodgedwongen terug om haar moeder te verzorgen die in een diepe coma ligt. Maar ondertussen jaagt ze iedereen de stuipen op het lijf. Behalve bij Nora, want die ontwikkelt al snel een ongezonde fascinatie voor haar oma.

El Camino: a Breaking Bad Movie

Als toetje in de Original Kijktips kunnen we natuurlijk niet om de veelbesproken film van Breaking Bad heen. Jarenlang werd er gesmeekt om een vervolg. Eerder dit jaar werd een film bevestigd en vrijwel uit het niets kwam vorige maand het bericht dat El Camino: a Breaking Bad Movie in oktober al te zien zou zijn. De hoofdrol is ditmaal weggelegd voor Jessie Pinkman, want hoe is het hem vergaan na alle avonturen met Walter White?

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?