Originals Tips

Originals Tips: Huwelijksproblemen, dubieuze seriemoordenaar en Hallmark-serie

Virgin River Netflix

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Marriage Story

De tragische komedie Marriage Story draait om Adam Driver en Scarlett Johansson. Als toneelregisseur Charlie en actrice Nicole zijn ze lange tijd een zeer gelukkig stel en hebben inmiddels ook kinderen. De lach is alleen verdwenen zodra ze tegenover elkaar zitten in de rechtbank om hun scheiding te regelen. En vooral afspraken te maken wie de zeggenschap krijgt over de kinderen. Want ze wonen inmiddels allebei aan de andere kant van het land in New York en Los Angeles.

Virgin River

De serie Virgin River is gebaseerd op de gelijknamige boeken van Robyn Carr en zou zo door kunnen gaan voor een Hallmark-serie. Toch is het echt van Netflix. Melinda Monroe wil na een groot drama haar leven een nieuwe start geven. Ze reageert dan ook op een advertentie om in het afgelegen dorpje Virgin River aan de slag te gaan als verpleegkundige. Het leven in het kleine stadje blijkt al snel niet zo eenvoudig te zijn als ze had verwacht en Melinda moet haar eigen problemen zien op te lossen voor ze Virgin River als haar thuis kan zien.

The Confession Killer

Aan het begin van de jaren’80 was Henry Lee Lucas wereldnieuws, nadat hij zijn moeder had doodgeslagen. Hij bekende honderden moorden, waardoor zaken werden opgelost en families hun rouwproces kunnen afronden. Er was geen enkel direct bewijs om Lucas aan zaken te linken, maar hij wist de autoriteiten te verbazen met zijn bekentenissen. De slachtoffers wist hij tot in detail te tekenen en kwam met de meest kleine details van iedere moord. Waar Henry Lee Lucas eerst de grootste seriemoordenaar ooit leek te zijn, ontstonden er al snel twijfels.

O Escolhido

De Braziliaanse serie is terug voor een tweede seizoen. Om het zika-virus tegen te gaan krijgen alle inwoners een vaccinatie. De drie artsen Lucia, Damiao en Enzo willen hun taak zo goed mogelijk uitvoeren en daarom ook diep de Aguazul in gaan om bewoners van afgelegen dorpen te helpen. Ze worden gewaarschuwd om het niet te doen, maar eigenwijs stappen ze toch de jungle in… Al snel blijkt dit een gigantische fout te zijn. Ze stuiten op een afgesloten gemeenschap, waar geneesmiddelen als duivels worden gezien. Dat komt vooral door toedoen van the chosen one, oftewel gebedsgenezer Escolhido.