Originals Tips

Originals Tips: Ingesneeuwd met kerst, groene eieren en gevluchte bankovervallers

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Let it Snow

Ingesneeuwd raken met de kerstdagen terwijl al je vrienden bij elkaar zijn. Eigenlijk klinkt dat helemaal niet zo slecht en kan het zomaar een groot feest worden. Toch blijkt het in de kerstfilm Let it Snow niet altijd de meest ideale gebeurtenis te zijn. Want vriendschappen, het liefdesleven en de toekomst van de groep vrienden komt op het spel te staan. Kiernan Shipka speelt één van de hoofdrollen, ook op Netflix bekend vanwege haar rol als Sabrina.

Groene Eieren met Ham

Groene eieren met Ham is één van de succesvolle verhalen van Dr. Seuss. Met in de hoofdrol Rick en Sam die een doldwaas reisavontuur beleven en vooral veel groene eieren met ham willen eten. Tenminste… één van de twee. Netflix is ermee aan de slag gegaan en heeft een animatieserie gemaakt. Een succes voor jong en oud.

Busted!

Een moordspel, maar dan in het echt. Zeven speurneuzen moeten op zoek naar de waarheid en krijgen daarvoor een karrenvracht aan bijzondere missies, mysteries en opdrachten voor hun neus. De Zuid-Koreaanse serie Busted! krijgt deze week een tweede seizoen met een nieuw verhaal. Ben je fan van programma’s zoals Wie is de Mol? Dan is Busted! echt iets voor jou. Mogelijk is het even door de taal heen bijten, maar als je dat eenmaal hebt losgelaten ga je mee op een bijzondere reis.

Paradise Beach

Een groep overvallers heeft de buit van hun leven gescoord. Ze wisten niet hoe snel ze moesten vluchten naar Thailand, waar ze nu als handelaren heerlijk genieten van de zon en hun geld er doorheen jagen. Er ging alleen één ding mis bij de overval: Mehri werd als enige gearresteerd. Na vijftien jaar is hij vrijgelaten en gaat nu op zoek naar zijn oude kameraden. Hij wil tenslotte zijn geld… alleen dat is inmiddels uitgegeven.

 

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?