Originals Tips

Originals Tips: Italiaans slotstuk, drie keer horror en Bronx

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Suburra

De Italiaanse serie komt tot een besluit, want het derde seizoen van Suburra zal ook het laatste zijn. Nog één keer keren we terug naar de badplaats bij Rome, waar de maffia, politiek en machtige families hand in hand gaan. De strijd om Rome te veroveren wordt nog meer open en genadeloos. Aureliano, Spandino en alle handlangers streden in seizoen 2 om de macht, moest er een burgemeester worden gekozen en het einde van het tweede seizoen had een heftig slot. De strijd tussen de georganiseerde misdaad, corrupte politici en de kerk werd met de minuut intenser. Nu komt het besluit.

Drie keer horror naar Halloween

Halloween staat voor de deur en Netflix voegt vandaag dan ook heel wat horrorfilms toe om dit weekend gillend te kijken. His House is de eerste. Een jong stel uit het door oorlog geteisterde Zuid-Sudan zoekt asiel en een nieuw begin in Engeland, maar wordt gekweld door een duistere kracht in het nieuwe huis. In Haali Khuhi vervloekt een rusteloze geest een dorp. Het lot van het plaatsje ligt in handen van een tienjarig meisje. Tenslotte ook The Day of the Lord. In deze horrorfilm wordt een gepensioneerde priester door zonden achtervolgd en weer de duisternis ingetrokken, nadat een vriend om hulp smeekt voor zijn bezeten dochter.

Bronx

Bronx doet je misschien in eerste instantie denken aan een wijk in New York. Deze misdaadfilm speelt zich echter af in Marseille. Een eerlijke agent is doelwit geworden van zijn corrupte collega’s en tegelijkertijd van strijdende bendes in de Franse kustplaats. Er is voor hem maar één optie. Om zijn eigen team te beschermen zal hij een nieuwe koers moeten gaan varen. Maar daar maakt hij nog minder vrienden mee.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?