Originals Tips

Originals Tips: Kaiserin Sissi ist zurück, Blonde over Marilyn Monroe en spookpuppy’s

Iedere week brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Blonde

Het drama Netflix-drama Blonde draait om het stormachtige leven van Marilyn Monroe, een van de grootste sekssymbolen uit de (film)geschiedenis. Ana de Armas (The Gray Man) speelt de hoofdrol (die van Marilyn dus) en Adrien Brody (The Pianist) geeft gestalte aan schrijver en scenarist Arthur Miller. Als laatste kruipt Bobby Cannavale (Boardwalk Empire) in de huid van honkballer Joe DiMaggio. Beide mannen waren ooit getrouwd met Marilyn.

Die Kaiserin

Die Kaiserin haakt pas in ná de verhalen over keizerin Sissi (Elisabeth Amalie Eugenie) die we al kennen. Het huwelijk van Sissi en Franz brengt de machtsstructuur aan het Weense hof volledig in de war. Na de trouwerij moet de jonge keizerin zich niet alleen tegen haar schoonmoeder, de machtsbeluste Sophie, verzetten, maar ook tegen Franz’ broer Maxi, die zelf naar de troon (en naar Sissi) verlangt. Daar komt nog eens bij dat vijandelijke troepen zich aan de grenzen van het Habsburgse Rijk verzamelen, waarna het volk van Wenen in opstand komt tegen de keizer. Sissi heeft het druk, en dat is een understatement!

Phantom Pups

In Phantom Pups verhuizen een jongetje en zijn familie naar een heus spookhuis, waar hij vervolgens drie schattige spookpuppy’s aantreft. En die wil hij helpen weer echte honden te worden. Maar dat gaat natuurlijk niet van een leien dakje… Worden de pups weer echte honden of zullen ze voor altijd door het ‘spookdomein’ rond moeten dwalen? Hoofdpersonage Freddie zet alles op alles om dat laatste te voorkomen!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?