Originals Tips

Originals Tips: Karate Kid-revival, I Am A Killer spin-off en dramafilm

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Cobra Kai

The Karate Kid is één van de meest illustere jaren’80 films. Daniel (Karate Kid) LaRusso en Johnny Lawrence staan opnieuw tegenover elkaar, al zijn de mannen nu wel wat ouder. Het was oorspronkelijk een YouTube-serie, die paste in de revival van oude krakers. De reeks bleek verrassend leuk, waarbij vooral Lawrence er nu een stuk beter vanaf komt.

All Together Now

De film All Together Now is gebaseerd op het boek Sorta Lika a Rock Star. De studente Amber lijkt de wereld aan haar voeten te hebben liggen, want ze is ontzettend muzikaal. Wat veel van haar vrienden en leraren niet weten is dat haar privéleven een grote puinhoop is. Ze is met haar moeder namelijk dakloos en slaapt in een bus. En wanneer anderen haar willen helpen, accepteert ze dit niet. Want ze wil haar eigen problemen zien op te lossen.

I Am A Killer: Released

I Am A Killer is één van de betere docuseries van de afgelopen jaren als het gaat om true crime. Tien moordenaars worden geportretteerd in hun laatste levensfase in de dodencel. I Am A Killer: Released is een spin-off op deze reeks. Iemand die voor moord is veroordeeld, wordt na dertig jaar vrijgelaten. Dan doet hij een schokkende bekentenis.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?