Originals Tips

Originals Tips: Keiharde Poolse actie, Heartstopper 2 en verleiding in Zuid-Afrika

Iedere week brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Operacja: Soulcatcher

In de ‘keiharde’ Poolse actiethriller Operacja: Soulcatcher staat Kiel centraal. Hij werkte in het verleden voor een Poolse dienst die terrorisme bestrijdt, maar nu is hij een huurling in dienst van een particulier militair bedrijf. Samen met zijn broer Piotr aanvaardt hij een lucratieve missie in een land geregeerd door een lokale krijgsheer. Aanvankelijk lijkt hun opdracht betrekkelijk eenvoudig, maar dan blijken ze opeens te maken te hebben met een gevaarlijk experimenteel wapen dat gemaakt is om mensen in moordmachines te veranderen. Als Kiels broer dan ook nog eens slachtoffer wordt van het desbetreffende apparaat is het hek al helemaal van de dam!

Heartstopper

In het tweede seizoen van Heartstopper gaat de vriendengroep uit de serie op schoolreis naar Parijs. Nick en Charlie proberen om hun relatie meer vorm te geven. Bij hun vrienden kunnen ze zichzelf zijn, daar zijn ze een koppel. Maar op school is dat nog niet het geval. Nick zit namelijk met zijn coming-out in zijn maag en is bang dat zijn rugbyteam hem niet langer zal accepteren. Dat maakt het er voor de twee niet makkelijker op, zeker niet wanneer ook Ben zich gaat bemoeien met wat er gaande is en ook Nicks broer David (Jack Barton) opduikt.

Fatal Seduction

Nandi  staat centraal in de Zuid-Afrikaanse erotische dramaserie Fatal Seduction en zij heeft steeds meer moeite om haar huwelijk met Leonard in stand te houden. Ze besluit een weekendje weg te gaan en tijdens dat tripje gebeurt het ‘ondenkbare’ (of eigenlijk… misschien was het wel te verwachten): ze laat zich verleiden door de knappe en charismatische Jacob. Daarna doen een aantal schimmige gebeurtenissen, inclusief een sterfgeval, haar echter twijfelen aan de betrouwbaarheid van alles en iedereen in haar omgeving.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?