Originals Tips

Originals Tips: Kerstfilm The Noel Diary, Wednesday van The Addams Family en Blood & Water 3

Iedere week brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

The Noel Diary

Schrijver Jake Turner keert met Kerstmis terug naar zijn ouderlijk huis om de erfenis van zijn vervreemde moeder af te handelen. Daar vindt hij een oud dagboek dat mogelijk geheimen bevat over zijn eigen verleden en dat van Rachel – een jonge vrouw die op zoek is naar haar biologische moeder. Gezamenlijk beginnen Jake en Rachel aan een reis om hun verleden uit te spitten en een toekomst te ontdekken die totaal onverwacht is… The Noel Diary is gebaseerd op de gelijknamige roman van auteur Richard Paul Evans.

Wednesday

In Wednesday volgen we de schooljaren van de 16-jarige Wednesday Addams (van The Addams Family) aan de Nevermore Academy terwijl ze haar paranormale gaven onder de knie probeert te krijgen. Daarnaast probeert ze een gruwelijke seriemoordenaar tegen te houden die haar stad terroriseert en is ze bezig met het oplossen van een moordmysterie waarbij haar ouders 25 jaar geleden betrokken waren. En dat alles terwijl ze ook nog haar nieuwe en ingewikkelde relaties op Nevermore moet onderhouden.

Blood & Water

De 16-jarige Puleng Khumalo is een pientere studente die zich laat overplaatsen naar Parkhurst College. Daar wil ze de 17 jaar oude coldcase van haar vermiste zus onderzoeken, die een klein tijdje na haar geboorte verdween. Tijdens haar zoektocht bouwt ze langzaam maar zeker een vriendschap op met de verleidelijke Fikile ‘Fiks’ Bhele én krijgt ze te maken met verschillende andere studenten. En die hebben allemaal hun eigen agenda… In seizoen 3 van de Zuid-Afrikaanse misdaadserie ontstaat er steeds meer spanning tussen Fikile en Puleng en hun romantische relaties.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?