Originals Tips

Originals Tips: Kerstsitcom, overwerkte moeder en films die ons gevormd hebben

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Sugar Rush Christmas

Sugar Rush levert in hoog tempo de meest fraaie creaties op. Vier koppels nemen het tegen elkaar op in deze bakwedstrijd. Het bijzondere aspect is dat ze ook nog tegen de tijd strijden. Ben je sneller met je eerste baksels, dan heb je meer tijd over voor de finalecreaties! In deze speciale Christmas-versie wordt de focus natuurlijk gelegd op mooie kerstgerechten. Al hebben de juryleden niet altijd door wat de kandidaten nou precies hadden bedoeld met hun creaties…

Mytho

Als werkende moeder gaat het mis met het hoofdpersoon in Mytho. Ze zit tegen een burn-out aan door haar drukke baan en vervolgens het huishouden dat gerund moet worden. Als ze door krijgt dat haar man ook nog vreemd gaat komt ze met een plan. Ze rommelt met een medisch dossier en doet alsof ze ernstig ziek is. Opeens verandert iedereen om haar heen, tot haar leugens beginnen af te brokkelen.

The Movies that Made Us

Netflix heeft een docureeks te pakken die erg goed aanslaat. Het begon met The Toys that Made Us, waarin de jeugd van velen werd herbeleefd door het speelgoed waarmee werd gespeeld. Nu is hier een vervolg op gekomen: The Movies that Made Us. Welke films waren iconisch in onze jeugd en hadden misschien wel een hele grote rol op hoe we ons ontwikkelden? Want wilden we niet allemaal Kevin zijn uit Home Alone, die in zijn eentje de boeven wist te verslaan?

Merry Happy Whatever

Kerstfilms zijn er in overvloed, nu komt Netflix ook met een sitcom in kerstsferen. Matt gaat zijn nieuwe schoonfamilie voor het eerst ontmoeten en dat valt niet mee. Met name de vader des huizes legt hem het vuur aan de schenen. De politieagent wil het beste voor zijn dochters en zal Matt dan ook flink op de proef stellen voor hij hem toelaat in het gezin.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?