Originals Tips

Originals Tips: Kevin Hart, Frans drama en Italiaanse stalkers

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Kevin Hart: Don’t F**k This Up

Kevin Hart kent een aantal roerige jaren. De komiek brak door en werd mateloos populair. Maar eenmaal op het voetstuk is de val altijd dichtbij. Die kwam er voor Hart door een oude tweet die werd opgedoken toen hij de Oscars zou gaan presenteren. Zijn naam werd geschrapt, maar Hart leek net zo snel terug te komen. Netflix besloot dan ook een docu over zijn leven te maken, niet wetende dat het nog veel heftiger zou worden. Hart kreeg namelijk een zwaar ongeluk.

Le Bazar de la Charité

Het startpunt van Le Bazar de la Charité is gelijk ontzettend heftig. 4 mei 1897 zou er een grote brand plaatsvinden in Le Bazar de la Charité. Liefst 126 mensen kwamen om in de vlammenzee, voornamelijk vrouwen. Drie vrouwen die de ramp wisten te overleven worden gevolgd, Adrianne, Rose en Alice. De wereld wordt nog gedomineerd door mannen en juist daar proberen ze na de ramp aan te ontsnappen.

The App

The App duikt in de gevaren van datingapps. Een jonge Italiaan waagt zich op een app voor mensen die al in een relatie zitten. Hij denkt dat het bij een eenmalige uitspatting blijft en hij zijn goede leventje voort kan zetten. Maar dan krijgt hij een verontrustend belletje en de spelletjes rond hem beginnen.

You (seizoen 2)

Uiteraard kunnen we deze week niet om You heen. Het langverwachte tweede seizoen is verschenen, waarin Joe verkast is naar een nieuwe plaats en daar uiteraard op zoek gaat naar een nieuw slachtoffer. Wordt hij ditmaal wel afgestopt of wordt het allemaal nog veel erger?

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?