Originals Tips

Originals Tips: Killer in het ziekenhuis, bastaardzoon en Cabinet of Curiosities

Iedere week brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

The Good Nurse

De Netflix-film The Good Nurse vertelt het (waargebeurde) verhaal van de achtervolging en gevangenneming van Charlie Cullen, een verpleger die bekendstaat als een van de állergrootste seriemoordenaars in de geschiedenis. Charlie was een getrouwde vader van wie men dacht dat hij een kundige en verantwoordelijke verzorger was. Onder zijn façade schuilde echter een geheime dwang om mensen van het leven te beroven. En die leidde tot zijn betrokkenheid bij de dood van maar liefst honderden patiënten in 16 jaar tijd… Eddie Redmayne en Jessica Chastain spelen de hoofdrollen in deze schokkende film.

The Bastard Son & The Devil Himself

The Bastard Son & The Devil Himself introduceert Nathan, een 16-jarige jongen die ontdekt dat hij de buitenechtelijke zoon is van ’s wereld beruchtste en gevaarlijkste (mannelijke) heks. Iedereen vreest dat hij in de voetsporen van zijn vader zal treden en om dit te voorkomen, wordt hij zijn hele jeugd extra goed in de smiezen gehouden. Samen met Annalise en Gabriel zal Nathan – terwijl de grenzen tussen het goed en het kwaad langzaamaan vervagen – ontdekken wie hij echt is!

Cabinet of Curiosities

Guillermo del Toro’s Cabinet of Curiosities is een serie in de richting van het genre horror, hoewel regisseur Guillermo del Toro zelf spreekt over een project dat in geen enkel genre past. Del Toro zal zijn serie naar eigen zeggen in een geheel nieuwe vorm gieten, ‘iets wat we nog niet eerder gezien hebben’. Elke aflevering van Cabinet of Curiosities is geregisseerd door een andere filmmaker: Ana Lily Amirpour, Panos Cosmatos, Catherine Hardwicke, Jennifer Kent, Vincenzo Natali, Guillermo Navarro, David Prior en Keith Thomas. Onder toeziend oog van Del Toro natuurlijk.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?