Originals Tips

Originals Tips: Kinderen 24 uur de baas en de liefde vinden door dna

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Yes Day

Als we de eerste reviews mogen geloven, kan Yes Day wel eens de beste familiefilm van het jaar zijn én de beste ooit vanaf de burelen van Netflix. Allison en Carlos waren vroeger in voor avontuur… tot er kinderen kwamen. Overal zeggen ze nee op, maar dat is niet langer vol te houden. Ze hebben dan ook bedacht om een Yes Day in het leven te roepen. 24 uur lang moeten ze alles doen dat hun kinderen willen. En wat begint met onschuldige wensen, ontspoort uiteraard al heel erg snel.

The One

De perfecte match vinden, het is een thema dat regelmatig de revue passeert. Denk aan realityshows als Married at First Sight en de serie Soulmates. Het boek The One van John Marrs is nu omgezet in de limited serie met dezelfde naam. Door middel van een dna-test is het mogelijk om te bepalen wie jouw perfecte partner is. En dat klinkt allemaal een stuk mooier en makkelijker dan het in werkelijk blijkt te zijn.

Paradise PD

Er zijn inmiddels heel wat animatieseries gelanceerd op Netflix, met wisselend succes. Paradise PD is inmiddels één van de succesvollere, want het derde seizoen staat nu alweer voor de deur. Een gedreven jonge agent sluit zich aan bij het chaotische landelijke politiekorps dat zijn vader leidt. Ze stuntelen, ruziën en snuiven hun weg door een grote drugsstad. Er staan nu weer twaalf nieuwe afleveringen gepland.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?