Originals Tips

Originals Tips: La Casa de Papel-opvolger, Eric Cantona in crime en goochelaars

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

White Lines

Alex Pina is wereldberoemd geworden als de man achter La Casa de Papel. Nu mag hij zich opnieuw bewijzen met een nieuwe serie, waarbij hij ook nog eens steun heeft van de producers van The Crown. White Lines is dan ook een serie die zich afspeelt op Ibiza, maar wel in het Engels. De broer van Zoe Walker is jaren geleden spoorloos verdwenen op het eiland. Ze besluit haar veilige leven op te geven voor een levensgevaarlijk avontuur.

Dérapages

Eric Cantona was een kleine dertig jaar geleden één van de beste voetballers van de wereld en in ieder geval was de Fransman één van de meest besproken spelers. Vooral in zijn topjaren bij Manchester United, met een arrogant kraagje omhoog en zijn wereldberoemde kung-fu kick naar een vervelende supporter. Nu schittert hij in de crimeserie Dérapages. Hij is werkloos en reageert op een boeiende vacature. Alain Delambre scoort de baan, maar al snel merkt hij dat hij nu de pion is in een wreed spel.

Magic for Humans

Justin Willman is alweer toe aan het derde seizoen van Magic for Humans. Toveren blijft razend interessant en zeker de wijze waarop Willman de kijker regelmatig compleet op het verkeerde been zet. Het mooie aan Magic for Humans is dat hij vervolgens ook laat zien hoe ‘nep’ magie daadwerkelijk is.

Chichipatos

Vanuit Mexico deze week een wel hele aparte komedie. Een onhandige goochelaar haalt de truc van zijn leven uit: per ongeluk een gezochte crimineel laten verdwijnen tijdens een politie-inval. Daarvoor zal hij moeten boeten en wel vanuit alle kanten.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?