Originals Tips

Originals Tips: La Casa de Papel-opvolger; Formule 1 en Country-komedie

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Sky Rojo

Het is dan eindelijk zover, de nieuwste serie van Alex Pina is gelanceerd. Met het naderende einde van La Casa de Papel en het voortijdig stoppen van White Lines is het nu aan Sky Rojo. En de eerste reviews zijn overweldigend, waardoor de rode lucht alles in zich lijkt te hebben om een knaller te worden. Daarvoor gaan we naar Mallorca. Drie vrouwen belanden samen een hectische en chaotische road trip, waarin ze geconfronteerd worden met allerlei mogelijke gevaren en elke seconde hun laatste kan zijn… Hierdoor wordt hun vriendschap steeds hechter en ontdekken ze wat het allerbelangrijkste is: dat ze samen sterk staan om hun leven weer op te bouwen.

Formula 1: Drive to Survive

Het begint een traditie te worden. Een goede week voor de start van het Formule 1-seizoen lanceert Netflix een nieuw seizoen van Drive to Survive. Het is alweer het derde. Het coronajaar van de Formule 1 bracht de coureurs op veel nieuwe plaatsen en in onbekende situaties. Uiteraard zal er veel aandacht zijn voor Max Verstappen, maar ook voor de bizarre crash van Romain Grosjean. En kijken we uiteindelijk niet vooral om Günther Steiner weer een aantal keer flink te horen schelden?

Country Comfort

De zangcarrière van Bailey zit in een grote dip. Ze wordt uit een band gegooid en vertrekt. Wanneer ze pech heeft met haar auto, en haar telefoon ook nog eens leeg is, belt ze aan bij het eerste de beste huis. Daar wordt ze gezien als de nieuwe oppas. Voor ze het weet is ze druk met vijf kinderen en neemt haar leven een zeer onverwachte wending.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?