Originals Tips

Originals Tips: La Casa de Papel zegt Bella Ciao en Ted Bundy… to the rescue?!

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

La Casa de Papel

Eindelijk is het zover, La Casa de Papel is terug! Seizoen 5 van de immens populaire actieserie gooit je gelijk in het diepe, dus bereid je maar vast voor. Aan het einde van het vierde seizoen zagen we hoe de Professor onder schot werd gehouden door Alicia, en hier haken we gelijk weer in. Ook in de Spaanse bank gaat het allemaal niet zoals het hoort. In seizoen 4 kwam Lisbon nog als een soort redder in nood aan per helikopter, maar inmiddels weten onze ‘favoriete’ bendeleden in het gebouw natuurlijk dat de Professor als een rat in de val zit. Ook is het leger inmiddels ingeschakeld, dus dat levert een hele hoop actie op. Alles lijkt mis te gaan in seizoen 5 van La Casa de Papel! Voor de bankrovers is dat niet fijn, maar voor ons als kijkers natuurlijk wél.

Bundy and the Green River Killer

Bundy and the Green River Killer neemt ons mee terug naar het jaar 1984. In Washington doet een rechercheur onderzoek naar een seriemoordenaar die de bijnaam ‘The Green River Killer’ heeft gekregen. Eigenlijk weet de onderzoeker echter helemaal niet waar hij het zoeken moet, hij loopt steeds maar weer vast. Daarom schakelt hij de hulp in van een succesvolle psychologe, een echte bekendheid in het werkveld. Intussen tikt de klok echter door en blijven er maar nieuwe slachtoffers vallen… De wanhoop komt steeds dichterbij, waardoor de rechercheur een noodgreep doet: in de gevangenis gaat hij het gesprek aan met de beruchte seriemoordenaar Ted Bundy…

The Craft: Legacy

The Craft: Legacy vertelt het verhaal van vier buitenbeentjes op school, die een en dezelfde hobby delen… en een bijzondere, namelijk: hekserij! Samen experimenteren ze met duistere krachten, om op die manier wraak te nemen op iedereen die hen maar gepest heeft. Je raadt het al, dat gaat op een gegeven moment helemaal mis. Als ze grotere krachten oproepen dan ze aankunnen loopt alles namelijk verschrikkelijk uit de hand. The Craft: Legacy is een losstaand vervolg op The Craft uit 1996, een film die uitgroeide tot een absolute cultklassieker. Beide horrorfilms zijn van Blumhouse Productions, een grote speler op het gebied van griezelen en verantwoordelijk voor bijvoorbeeld Paranormal Activity. Kruip dus alvast maar onder een dekentje!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?