Originals Tips

Originals Tips: Legende van Arthur, Militaire familie en een kusvirus

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Cursed

Cursed vertelt de Arthur-legende door door de ogen van Nimue, een jonge vrouw met een mysterieuze gave die is voorbestemd om de machtige en tegelijkertijd tragische Lady of the Lake te worden. Na de plotselinge dood van haar moeder vindt Nimue een bondgenoot in de bescheiden huurling Arthur met wie ze op zoek gaat naar Merlijn om hem het eeuwenoude zwaard te overhandigen. Gaandeweg wordt Nimue het symbool voor moed en rebellie tegen de angstaanjagende Red Paladins en hun koning Uther.

Father Soldier Son

De documentaire Father Soldier Son is een uitgave van The New York Times. Eén militaire familie wordt over een periode van tien jaar gevolgd. Het wordt een verkenning over meerdere generaties over de betekenis van opoffering, het doel en Amerikaanse mannelijkheid in de nasleep van een oorlog.

Boca a Boca (Kissing Game)

Boca a Boca is misschien wel de zoveelste serie waarin een virus wordt verspreid onder mensen, het zaak is om het virus te ontlopen en een oplossing te zoeken. Toch is er één hele bijzondere twist. Het virus zorgt ervoor dat iedere gaat lopen kussen. Vandaar dat de Engelse titel dan ook Kissing Game is. Een klein dorp komt door dit virus volledig op zijn kop te staan. Het volledige eerste seizoen van deze Braziliaanse thriller is nu te zien op Netflix.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?