Originals Tips

Originals Tips: Leo en Jen in Don’t Look Up en Koreaanse astronauten

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Don’t Look Up

In Don’t Look Up doen twee astronomen een wereldschokkende ontdekking: de Aarde wordt binnen zes maanden getroffen door een enorme meteoriet. Ze besluiten op mediatour te gaan door het hele land (de Verenigde Staten) om de bevolking te waarschuwen, maar komen er al snel achter dat helemaal niemand wakker ligt van het naderende gevaar! De nieuwe Netflix-film beschikt over een regelrecht bizarre sterrencast: Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Cate Blanchett, Timothée Chalamet, Rob Morgan, Matthew Perry, Jonah Hill, Chris Evans, Ron Perlman, Tyler Perry en Melanie Lynskey! Zelfs Ariana Grande komt voorbij.

The Silent Sea

Zuid-Korea is hot op Netflix en The Silent Sea is de nieuwste serie uit dat land. De show speelt zich af in het jaar 2075 en onze planeet is helemaal uitgekleed: alle hulpbronnen zijn opper dan op! The Silent Sea draait om een team van ruimtespecialisten die aan een 24-uursmissie beginnen om monsters te verzamelen in het maanonderzoeksstation Balhae Base. De astronauten krijgen echter te maken met een zéér onaangename verrassing en de verwachting is dat slechts tien procent van de specialisten het overleeft!

Minnal Murali

In de Indiase film Minnal Murali wordt een kleermaker door de bliksem getroffen, waardoor hij bijzondere krachten vergaart. Maar om dé superheld van zijn stad te worden, moet hij een alleszins onverwachte vijand verslaan! Wie op zoek is naar een superheldenfilm komt anno 2021 al snel uit bij Marvel of DC, maar Bollywood heeft óók wel wat te bieden. Op het moment wordt Minnal Murali op ratingwebsite IMDb gewaardeerd met een heuse 9,7. Dat gaat hoogstwaarschijnlijk nog wel veranderen na de Netflix-release, maar de voortekenen zijn goed!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?