Originals Tips

Originals Tips: Love is in the Air (op het vliegveld), aftrap Roald Dahl-week en thriller Reptile

Iedere week brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Love is in the Air

De nieuwe Netflix-dramafilm Love is in the Air laat je kennismaken met Dana Randall, een bijzonder toegewijde piloot van Fullerton Airways, een non-profit luchtvaartdienst in Far North Queensland. Haar team is heel erg klein, want ze werkt samen met haar vader Jeff en vriendin Nikki om alles draaiende te houden, zodat verschillende kleine eilandgemeenschappen kunnen voorzien in hun levensbehoeften. Op een gegeven moment krijgt de groep ‘versterking’ van William, die helemaal overkomt uit Londen om de financiën onder de loep te nemen. Dana gaat er met open vizier in, maar weet niet dat William eigenlijk Down Under is gestuurd om Fullerton Airways voorgoed te sluiten!

The Wonderful Story of Henry Sugar

Regisseur Wes Anderson (bekend van onder meer The Grand Budapest Hotel) presenteert ‘Roald Dahl-week’ op Netflix. Zijn eerste release is een short van 37 minuten genaamd The Wonderful Story of Henry Sugar, gebaseerd op het gelijknamige werk van Dahl. Het verhaal gaat over een rijke man die in aanraking komt met een goeroe die kan zien zonder zijn ogen te gebruiken. De hoofdrolspeler wil zich die ‘superkracht’ eigen maken om vals te kunnen spelen bij het gokken. Onder meer Ralph Fiennes en Benedict Cumberbatch komen langs! Ben jij benieuwd naar de andere Roald Dahl-shorts van Anderson? Check dan dit artikel!

Reptile

Wist jij dat Benicio Del Toro een reptiel is? Of… wie is dat reptiel eigenlijk in Reptile? Deze Netflix-thriller draait om de ervaren detective Tom Nichols (gespeeld door Del Toro), die in een gehucht de brute moord op een jonge makelaar dient te onderzoeken. Daarbij komt hij echter ook demonen uit zijn eigen verleden tegen. Del Toro is niet het enige bekende gezicht in deze film, want ook Justin Timberlake komt langs, evenals Alicia Silverstone. Zij speelt de vrouw van het hoofdpersonage.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?