Originals Tips

Originals Tips: Lucifer, knallen met Kate en sniper verpest vrijgezellenfeest

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Lucifer

De relatie van Lucifer met zijn vader God ging niet over rozen. Hij kwam in opstand, werd naar de hel gestuurd en draaide zijn pa opnieuw een loer door een nachtclub te openen in de City of Angels (Los Angeles dus). Daar leerde hij detective Chloe Decker kennen; de twee gingen samenwerken, waarna de vonk oversloeg. In het vijfde seizoen van Lucifer bezocht God aarde in een poging zijn zoon beter te leren kennen, omdat hij dacht dat Luci het in zich had om hem te vervangen als hoofd van de hemel. Uiteindelijk zagen we Lucifer naar de hemel gaan om Chloe te rennen, waarna hij terugkeerde… als de officiële vervanger van God! Seizoen 6 is het laatste seizoen van de populaire Netflix-serie, dus we mogen wel wat verwachten!

Kate

Hou jij van actie en geweld? Dan ben je bij Kate aan het juiste adres. De Netflix-film vertelt het verhaal van… Kate, gespeeld door Mary Elizabeth Winstead, die haar centen verdient als huurmoordenaar. Ze staat bekend als extreem nauwkeurig en gedreven, maar opeens maakt de killer een flinke misser: ze laat een lid van de Japanse Yakuza ontsnappen! Kate komt erachter dat ze vergiftigd is, vandaar ook haar blunder, maar belangrijker: ze heeft nog maar 24 uur te leven. Ondanks dat haar lichaam steeds verder aftakelt moet en zal ze haar laatste missie volbrengen: ze wil wraak, whatever it takes.

Prey

In Prey loopt een vrijgezellenweekend ietsjes anders dan verwacht… Wat een ontspannen wandeltocht had moeten zijn, verandert namelijk in een wanhopige strijd om te overleven als een mysterieuze sniper de jacht op de vijf vrienden opent. De cast van deze Duitse thriller bestaat uit David Kross, Hanno Koffler, Maria Ehrich, Yung Ngo, Klaus Steinbacher, Nellie Thalbach, Livia Matthes en Robert Finster. Thomas Sieben is verantwoordelijk voor zowel de regie als het script. De regisseur debuteerde twee jaar geleden op Netflix met de film Kidnapping Stella, die best aardig bekeken werd maar geen goede cijfers kreeg van de recensenten.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?