Originals Tips

Originals Tips: Lucifer wordt God? Sandy verliest nog meer en de Valverde-trein

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Lucifer

Het eerste deel van Lucifer seizoen 5 verscheen in augustus 2020 al op Netflix, maar vervolgens begon het lange wachten op deel twee… Na driekwart jaar is het dan eindelijk zover, op 28 mei verschijnen de resterende afleveringen van het vijfde seizoen van Lucifer! In seizoen 5 krijgt het verhaal een behoorlijk bizarre twist, want Lucifer krijgt opeens te maken met Michael, zijn kwaadaardige tweelingbroer! In de tweede helft van seizoen 5 arriveert God himself op aarde, en dat belooft nogal wat gevolgen te hebben. De trailer belooft in ieder geval een grote, keiharde en ook duivelse oorlog, want wie wordt de opvolger van God? Lucifer… of toch Michael?

The Kominsky Method

The Kominsky Method vertelt het verhaal van Sandy Kominsky (Michael Douglas), een gewezen acteur die ooit succesvol was, maar nu acteerles geeft in Los Angeles. Hij worstelt met de familiale, sociale en lichamelijke problemen die met zijn leeftijd gepaard gaan. Het wordt hem tijdens zijn acteerlessen pijnlijk duidelijk dat er een flinke generatiekloof zit tussen hem en zijn veel jongere leerlingen… Door het overlijden van zijn goede vriend Norman Newlander (Alan Arkin) komt Sandy er opeens alleen voor te staan, terwijl zijn dochter gaat trouwen met een man van zijn leeftijd! Als zijn ex-vrouw Ruth dan ook nog eens op de stoep staat om zich te gaan bemoeien met het huwelijk, zijn de rapen helemaal gaar. En op zijn acteerschool wordt hij opeens uitgedaagd door niemand minder dan Morgan Freeman.

El diá menos pensado

Seizoen 1 van El diá menos pensado, een docuserie over het wel en wee binnen het wielerteam Movistar, scoorde behoorlijk goed. Niet gek ook, want het liep niet altijd even lekker tussen de kopmannen én haantjes van het team: Nairo Quintana, Alejandro Valverde, Mikel Landa, Richard Carapaz en Marc Soler. In seizoen 2, dat het wielerseizoen 2020 behandelt, is álles echter anders, want Quintana, Landa én Carapaz zijn vertrokken naar Arkea, Bahrein en INEOS. De oude vos Valverde en Soler zijn nog wel van de partij en zij krijgen gezelschap van de Spaanse ‘kroonprins’ Enric Mas. Kan hij de vertrokken toppers doen vergeten?

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?