Originals Tips

Originals Tips: Lupin jaagt op Zwarte Parel, serie van makers Who is Erin Carter? en Fair Play

Iedere week brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Lupin

Lupin is terug en dat betekent maar één ding: er is weer een grote kraak om te zetten! Dit keer moet meesterdief Assane Diop de illustere Zwarte Parel ontvreemden, omdat er heel wat op het spel staat. “Iemand heeft mijn moeder”, horen we Diop zeggen in de trailer. “Als ik het niet doe, doen ze haar pijn.” Niemand wil dat zijn moeder pijn lijdt en al helemaal het hoofdpersonage uit Lupin niet, dus die Zwarte Parel moet en zal ‘gegapt’ worden. Overigens kondigt Diop de diefstal dit keer ‘netjes’ aan: “Het is nooit leuk om te worden overvallen, zeker door de schok. Deze neem ik weg door u alvast te waarschuwen dat ik de zwarte parel ga stelen.” Dat wordt spannend!

Everything Now

De kans is groot dat jij ook genoten hebt van Who is Erin Carter? en hebben we het bij het juiste eind, dan hebben we goed nieuws voor je. De makers van die thrillerserie hebben namelijk als een speer nóg een show gemaakt. Die steekt echter wel heel wat anders in elkaar: wanneer de 16-jarige Mia Polanco naar huis terugkeert na een langdurige herstelperiode als gevolg van een eetstoornis, komt ze terecht in de chaotische wereld van de zesde klas. Daarnaast komt ze er ook nog eens achter dat haar vrienden verder zijn gegaan met hun tienerleven zonder haar. De bucketlist van Mia wordt langer en langer, ze heeft drie beste vriendinnen én een nieuwe grote liefde, waarnaast ze zich halsoverkop in een wereld van afspraakjes, feesten en eerste zoenen stort. Ze komt er maar al te snel achter dat niet alles in het leven gepland kan worden…

Fair Play

Er komen dit najaar heel wat toffe films uit op Netflix en Fair Play is daar één van. We maken kennis met Emily (Phoebe Dynevor) en Luke (Alden Ehrenreich). Deze twee hebben zich pas verloofd en zijn stapelverliefd op elkaar. Maar dat verandert toch wel een ‘klein beetje’ wanneer er een felbegeerde promotie in een keihard financieel bedrijf bij komt kijken. De dynamiek tussen de tortelduifjes verandert compleet en ze komen steeds dichter bij de rand van een ravijn. Het zwarte gat der liefdesverdriet. Er komt zelfs veel meer bij kijken dan alleen hun verloving!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?