Originals Tips

Originals Tips: Mackie en Grillo in actie, een ontvoering en bizarre trouwplannen

point-blank-2019-netflix

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Point Blank

Anthony Mackie en Frank Grillo zijn samen goed voor heel wat actie in Point Blank. In een stad vol corrupte agenten wordt de vrouw van Mackie ontvoerd, de arts roept de hulp in van Grillo om haar terug te krijgen. Grillo is een crimineel en moordverdachte, die niets liever wil dan afrekenen met de corrupte agenten. Als rivaliserende bendes zich er ook nog mee beginnen te bemoeien wordt het één en al actie.

Kipnapping Stella

Ook in Kipnapping Stella draait het om een ontvoerde vrouw, maar daar houdt iedere vergelijking met Point Blank wel op. In de Duitse film draait het namelijk om Stella en haar twee ontvoerders. Die willen namelijk snel geld verdienen aan de kidnapping, maar Stella merkt al snel dat één van de twee een stuk minder sterk in zijn schoenen staat. Vanaf dat moment wordt het voor haar dan ook een spel om zien te ontsnappen.

Extreme Engagement

PJ en Tim gaan een heel bijzondere reis aan. Tim vraagt PJ ten huwelijk, waarop ze direct ja zegt. Maar om uit te vinden of ze echt de rest van hun leven met elkaar willen doorbrengen én of ze klaar zijn om te trouwen, gaan ze op reis. Een jaar lang bezoeken ze acht van de meest zware plekken op de aarde. Daar ontdekken ze hoe relaties werken in ver afgelegen stammen en komen ze elkaar ook flink tegen. Onder zware omstandigheden moeten ze zien te overleven en op elkaar steunen. Want iemand anders is er niet.