Originals Tips

Originals Tips: Maestro met Bradley Cooper, Rebel Moon van Zack Snyder en een Mexicaanse ‘prinses’

Iedere week brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Maestro

Maestro, met Bradley Cooper in de hoofdrol, vertelt het levensverhaal van de beroemde dirigent Leonard Bernstein (bekend als componist van onder andere West Side Story). De film richt zich bovenal op het intrigerende liefdesverhaal van Bernstein en Felicia Montealegre, een waargebeurd verhaal dat meer dan dertig jaar omvat. Het begint allemaal op het moment dat ze elkaar in 1946 op een feest ontmoeten en leidt uiteindelijk tot twee verlovingen en een huwelijk van 25 jaar met drie kinderen: Jamie, Alexander en Nina. Meer weten over de waargebeurde feiten waar het verhaal op gebaseerd is? Pak dan dit artikel erbij!

Rebel Moon: A Child of Fire

Ben jij een fan van het werk van regisseur Zack Snyder (300, Watchmen, Zack Snyder’s Justice League)? Dan is Rebel Moon vermoedelijk echt wat voor jou! In A Child of Fire gaat het universum van Rebel Moon onder een dreiging, de dreiging van een invasie van de machtige Regent Belisarius. Er is maar één iemand die hem kan stoppen: de jonge vrouw Kora, die deze dreiging het hoofd moet bieden zodat ze een vreedzame kolonie kan beschermen. Om dat voor elkaar te krijgen reist ze stad en land (lees: de hele Melkweg) af op zoek naar krijgers die haar volk bij kunnen staan in de strijd met de indringers.

Cindy la Regia: La serie

Cindy la Regia: La serie is een zogenaamde ‘dramedyserie’ afkomstig uit Mexico. Cindy staat centraal: een scherpe en rusteloze tiener, die gelukkig opgroeit in de high society van San Pedro Garza García in Nuevo León. Als zij en haar oude vrienden voor het eerst naar de gemengde middelbare school gaan, komt haar leven echter op zijn kop te staan. Opeens zet Cindy vraagtekens bij de rol van ‘prinses’ en de zoektocht naar een ‘charmante prins op het witte paard’, zoals van haar verwacht wordt. Ze besluit op zoek te gaan naar zichzelf!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?