Originals Tips

Originals Tips: Makelaars in LA, Lovebirds en hacker legt alles bloot

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Selling Sunset

De opvallende dames uit Los Angeles zijn terug voor een tweede seizoen. De makelaar van de Oppenheim Group zijn van een totaal andere orde dan de makelaar die we in Nederland kennen. Ze moeten de meest dure en exclusieve huizen in LA zien te verkopen. En daarbij is de onderlinge strijd misschien nog wel net zo spannend en verbijsterend als sommige van de huizen.

The Lovebirds

Issa Rae (Leilani) en Kumail Nanjiani (Jibran) staan voor een wel heel bizar avontuur. Ze hebben een aanrijding met een fietser, waarop een agent direct naast hun auto staat. De fietser zou een overvaller zijn en ze zetten de achtervolging in. De agent achterhaalt de fietser, rijdt hem nogmaals aan én rijdt daarna over hem heen… Op dat moment is duidelijk dat de rollen toch wat anders liggen. Leilani en Jibran zijn opeens voortvluchtige verdachten van moord.,

Control Z

Control Z is misschien wel met veel series te vergelijken. Pretty Little Liars en Elite zijn zomaar twee van de titels die een sausje hebben in deze nieuwe Mexicaanse reeks. Er is een hacker actief op een hoge school en de hacker weet geheimen van bijna alle leerlingen. Het zorgt ervoor dat iedereen onder druk staat en de grote vraag is die de hacker is. Sofia lijkt weinig last te hebben van de hacker, want ze was toch al verre van populair. Maar ze is wel degene die de hacker zou kunnen ontmaskeren.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?