Originals Tips

Originals Tips: Marvel’s slotstuk, Murder Mystery, winkeldieven en Leila

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Jessica Jones

Het einde van de Marvel-reeks rondom The Defenders is daar. Netflix en Marvel gaan uit elkaar en zo zullen er na Jessica Jones 3 dan ook geen nieuwe seizoenen meer gemaakt worden. In het laatste verhaal moet Jessica nog vol aan de bak. Om de klus te klaren zal ze eerst de relatie met Trish moeten herstellen, zodat ze kunnen samenwerken om de psychopaat te vernietigen. Dat klinkt eenvoudiger dan het is. Een pijnlijk verlies maakt namelijk de tegenstrijdige ideeën van Jessica en Trish duidelijk en zet de twee op een ramkoers.

Murder Mystery

Met Adam Sandler weet je één ding zeker: dit wordt lachen. En als we de trailer plus de eerste reviews mogen geloven gaat dat uitstekend lukken met Murder Mystery. In deze film is Sandler voor de tweede keer te zien samen met Jennifer Aniston. Hij is een politieman uit New York en zij is zijn vrouw. Ze gaan samen naar Europa voor een rondreis, maar die loopt al snel anders dan ze denken. Het stel wordt namelijk verdacht van moord.

Leila

Series uit India gaan vaak aan ons voorbij in Nederland, maar Leila kan daar wel eens een uitzondering op worden. Het verhaal heeft namelijk behoorlijk wat weg van The Handmaid’s Tale en afgaande op de trailer wordt het spannend. Het verhaal is gebaseerd op een gelijknamig boek en speelt zich af in de wereld Aryavarta, ver in de toekomst. De elite heeft de absolute macht en het volk moet zo puur en zuiver mogelijk blijven. Kinderen met gemixt bloed zijn verboden en Leila is zo’n kind. Het meisje wordt ontvoerd en haar moeder zet alles op alles om haar terug te krijgen.

Trinkets

De vergelijking met The Breakfast Club wordt veelvuldig gemaakt als het om Trinkets gaat. De jaren’80 film bracht een aantal tieners bij elkaar die niets met elkaar hadden en slechts met elkaar in contact kwamen omdat ze allemaal een dag voor straf terug moesten komen naar school. In Trinkets leren we drie

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?