Originals Tips

Originals Tips: Mega bankoverval, Bounty Hunters en superkrachten met een pilletje

Teenage Bounty Hunters Netflix

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

El Robo del Siglo

La Casa de Papel, maar dan in het echt én in Zuid-Amerika. We gaan terug naar 1994, toen een groep overvallers de kraak van de eeuw zette. Er werd maar liefst 33 miljoen Amerikaanse dollars gestolen door de Bank of the Republic te overvallen. Daarmee werd Colombia volledig op zijn kop gezet. Hoe dit allemaal in zijn werk ging en wat de gevolgen waren zullen we gaan zien in El Robo del Siglo.

Teenage Bounty Hunters

De tweelingzussen Sterling en Blair hebben nogal een opvallende hobby. Ze zijn vrij opvallende scholieren, tot ze de klaslokalen verlaten. Dan gaan ze namelijk op jacht als bounty hunters. De tieners worden dolenthousiast van premiejagen op mensen die gezocht worden door de politie. En dat levert uiteraard zeer gevaarlijke situaties op, maar in Teenage Bounty Hunters is alles met een knipoog. Zoveel wordt duidelijk in de trailer.

Project Power

Wat als er een pil bestaat die je vijf minuten superkracht geeft… zou je die dan nemen? In de straten van New Orleans wordt de mysterieuze drug ‘Power’ verspreid die elke gebruiker tijdelijk een unieke superkracht geeft. Het addertje onder het gras? Je weet op voorhand niet welk effect de pil heeft. Terwijl sommigen een kogelvrije huid, onzichtbaarheid of een andere kracht ontwikkelen, kan het effect ook dodelijk zijn. Wanneer ‘Power’ in het misdaadcircuit terechtkomt escaleert de situatie en moet een agent (Joseph Gordon-Levitt) samenwerken met een jonge dealer (Dominique Fishback) en een oorlogsveteraan met persoonlijk vendetta (Jamie Foxx). Om de drugsbende te stoppen moet het drietal zelf alle risico’s ondergaan die het nemen van ‘Power’ met zich meebrengt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?