Originals Tips

Originals Tips: Mehmet de Veroveraar, onderduiken in Madrid en Colt Bennett

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Rise of Empires: Ottoman

Een historische dramaserie over Ottoman Sultan Mehmed II, ook bekend als Mehmet de Veroveraar. In twee periodes was hij in de vijftiende eeuw ruim dertig jaar aan de macht van het Ottomaanse Rijk. Onder zijn bewind werd het een wereldmacht met Constantinopel als hoofdstad. In zes delen wordt dit historische verhaal verteld.

No te Puedes Esconder

Een nieuwe Spaanse hit in de maak? Een verpleegster vlucht samen met haar dochter uit Mexico om te ontspannen aan het drugsverleden van haar man. In Madrid neemt ze een nieuwe identiteit aan, maar het duurt niet lang of het gevaar ligt alweer op de loer. Een huurmoordenaar is haar op het spoor en ondertussen is er ook een politicus wiens geheimen boven tafel komen. Zo ontstaat een spannend spel.

The Ranch

Na vier jaar, acht delen en tachtig afleveringen komt er een einde aan The Ranch. Aston Kutcher begon de serie waarin de grappen zich in hoog tempo opvolgden, door de jaren heen werd de traan steeds meer zichtbaar. De grote cliffhanger aan het begin van het laatste deel is wie het schot heeft gelost op Nick. Weet Colt (Ashton Kutcher) ondertussen zijn ranch te redden en komt het nog goed tussen Colt en Abby?

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?