Originals Tips

Originals Tips: Mexicaanse gekte met De La Mora, Panama Papers, Eli en een dubbelganger

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

La Casa de las Flores

Veel gekkere families dan in La Casa de las Flores kom je niet snel tegen. De familie De La Mora heeft veel aanzien met een succesvolle bloemenzaak, het blijkt echter een façade te zijn. Het gaat financieel slecht, de hele familie ligt met elkaar overhoop en de man des huizes heeft een groot geheim. Hij heeft een minnares die zichzelf ophangt en Ernesto blijkt ook nog eens een nachtclub te runnen. Het is het startschot van een bizar verhaal. Het tweede seizoen van de Mexicaanse serie staat nu op Netflix. Lees ook onze Flix Tip over La Casa de las Flores.

The Laundromat

Dit najaar moet voor Netflix de grote doorbraak op filmgebied worden. Er worden veel titels in de schijnwerpers gezet, The Laundromat is daarvan het startschot. Van de makers van onder meer Ocean’s Eleven komt het verhaal dat gebaseerd is op het Panama Papers-schandaal. Twee advocaten zorgen ervoor dat de rijken zo rijk mogelijk blijven, tot gedupeerden de strijd aan gaan. De sfeer van de trailer geeft je al volledig het Ocean’s Eleven gevoel.

Eli

Halloween is coming, dus ook de horrorfilms op Netflix. Ditmaal Eli. Tijdens de behandeling van Eli’s auto-immuunziekte verhuist de familie Miller als laatste redmiddel naar een steriel landhuis. Eli wordt geplaagd door angstaanjagende visioenen, waarvan ze denken dat het hallucinaties zijn, maar misschien verschuilt er zich toch iets duisters binnen deze muren.

Living with Yourself

Paul Rudd speelt een bijzondere dubbelrol in Living with Yourself. Het leven van Miles Elliott zit vast, zijn vrouw is klaar met hem en hij is klaar met zijn werk. Zo besluit hij naar Top Happy Spa te gaan. Daar word je DNA verbeterd en kom je als herboren thuis. Dat is het geval voor Miles, die zich opeens fantastisch voelt. Tot hij midden in de nacht wakker wordt en oog in oog staat… met zichzelf! Waar de blije Miles wakker werd in de kliniek, werd de ‘oude’ Miles wakker in een graf zes uur lopen van zijn huis. Hoe gaat je met jezelf leven?

 

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?