Originals Tips

Originals Tips: Millennium-liefde, een dronken prinses en keiharde Sci-Fi actie

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Dawson’s Creek

Dawson, Joey, Pacey en Jen, het waren de vier tieners waar we rond de eeuwwisseling allemaal mee bezig waren. Het kwartet vormde de cast van Dawson’s Creek en liefst zes seizoenen lang zagen we al het liefde en leed. Hoe ze hun schooltijd doorkwamen, maar ook daarbuiten. Hoe dromen vervlogen of juist aan kwamen waaien. Drama was altijd dichtbij, maar de liefde eveneens. Netflix brengt nu alle zes de seizoenen.

Disenchantment (seizoen 3)

Van de makers van The Simpons werd twee jaar geleden Disenchantment gelanceerd. We zijn inmiddels in het derde seizoen aanbeland. Het verhaal speelt zich af in de middeleeuwen. Een prinses heeft het niet zo op mooie laarsjes en jurken. Ze hangt liever laveloos in een bar. Door een hele vreemde samenloop van omstandigheden wordt ze bevriend met zowel een elf als een duiveltje. Die laatste blijkt niet helemaal toevallig naar haar te zijn toegestuurd, want er blijkt van alles aan de hand te zijn in de stad. En is het aan Bean om haar stad te redden.

Outside The Wire

Antony Mackie staat meestal garant voor een flinke portie actie, zo ook in Outside The Wire. Een drone piloot wordt naar een levensgevaarlijk militair gebied gestuurd. Samen met een officier heeft hij de taak om een massavernietigingswapen op te sporen. Er is haast bij, want ook rebellen willen het wapen in handen krijgen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?