Originals Tips

Originals Tips: Moorden in Alta Mar, Dolly Parton en Braziliaanse beschermengel

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Alta Mar

De Spaanse dramaserie is na slechts een half jaar terug met het tweede seizoen. Dat is maar goed ook, want het eerste seizoen liet ons achter met een grote cliffhanger. Op de boot naar Zuid-Amerika leek het voor de twee zussen eindelijk duidelijk wat er in het verleden was gebeurd, wie ze konden vertrouwen en langzaam aan hun toekomst kunnen denken. Juist op dat moment werd er een nieuwe moord gepleegd, stond het schip in vuur en vlam én drijven er nieuwe opvarenden aan. Maar die lijken al helemaal niet te vertrouwen…

Dolly Parton’s Heartstrings

De serie Dolly Parton’s Heartstrings bestaat uit acht losse verhalen, waarin Dolly Parton steeds een centrale rol speelt… vooral met haar bekende nummers. De titels van de afleveringen zijn dan ook vernoemd naar de nummers, zoals Jolene, If I Had Wings, Sugar Hill, Cracker Jack en Two Doors Down. De verhalen zijn zeer wisselen van familie en geloof tot vergeving.

Ninguém Tá Olhando

In de Braziliaanse reeks, bestaande uit acht afleveringen volgen we Uli. De beschermengel moet iedere dag iemand anders beschermen Hij moet zich aan de regels houden van het Angelus-systeem en als hij niet gehoorzaamt gaat hij over de knie. Maar als hij zich niet aan de regels houdt en de feministische en vooruitstrevende Miriam benaderd gebeurt er helemaal niets. Is er echt geen straf voor het niet naleven van regels?

Bonus Tip: Mortel

Mortel is eigenlijk donderdag al verschenen op Netflix, maar is een te boeiende serie om niet mee te nemen in de lijst. Deze Franse horrorserie gaat over een groep tieners. Ze sluiten een deal met een mysterieuze geest en krijgen superkrachten. En daardoor kunnen ze op zoek naar een moordenaar.

 

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?