Originals Tips

Originals Tips: Moordmysterie van 150 jaar, Crypto Boy in Amsterdam en een inbraak

Iedere week brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Bodies

Bodies is een spiksplinternieuw moordmysterie uit Groot-Brittannië. Het wordt puzzelen voor de kijker, want deze miniserie speelt zich af in vier verschillende tijdsperiodes in Londen en vertelt het verhaal van vier verschillende rechercheurs – Edmon Hillinghead in 1890, Charles Whiteman in 1941, Shahara Hasan in 2023 en Maplewood in 2053. Wat hebben deze onderzoekers echter gemeen? Ze onderzoeken allemaal dezelfde moord. Maar… hoe kan dat eigenlijk precies? Om het antwoord te achterhalen zal er ‘Sherlock Holmesje’ gespeeld moeten worden, en dat meer dan 150 jaar lang.

Crypto Boy

Crypto Boy neemt de kijker mee naar hartje Amsterdam Oost. De jonge bezorger en ondernemer Amir staat centraal en de hoofdpersoon van deze film droomt van een andere toekomst. Zijn dagen bestaan momenteel namelijk uit het rondfietsen om bestellingen te bezorgen voor Burrito, het Mexicaanse restaurant van zijn vader Omar. De buurt transformeert en lokale winkels maken plaats voor koffiebarretjes, sushirestaurants en fitnessstudio’s, maar Amirs vader weigert te wijken. Amir heeft allerlei ideeën om het restaurant om te turnen tot een spiksplinternieuw etablissement, maar zijn vader is compleet doof voor zijn inbreng. Maar wil hij dan niet dat zijn zoon Burrito overneemt?

Flashback

Het is al weer bijna Halloween en dus heeft Netflix weer legio Halloween-films én -series klaarstaan. Flashback is zo’n spannende titel, die je op kunt zetten als je een avondje wilt klappertanden (en niet van de kou). Tijdens een fatale woninginbraak blikt een yogalerares terug op haar leven, maar vecht ze ook tegen de klok. Ze is namelijk deelnemer aan een wanhopige race door haar verleden, om de man van wie ze houdt te redden.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?